Wednesday, January 12, 2011

All Japan High School adalah kejohanan tahunan yang dilansungkan melibatkan sekolah berprofil tinggi di Jepun. Ianya mendapat liputan meluas dan diambil serius kerana mengetengahkan bakat muda untuk masa depan. Kejohanan ini berlansung dalam masa yang lama dan aku tak dapat nak pastikan sama ada ianya dah berakhir ataupun belum.

Di sini aku sertakan video persembahan Miyaichi ketika beraksi untuk Chukyodai Chuyko High School dalam kejohanan ini. Tidak hairanlah Kyodo News mengaitkan gaya permainan beliau hampir sama dengan Thierry Henry dalam satu temubual sebelum ini. Dalam perlawanan tersebut Miyaichi menghasilkan satu assist dan menjaringkan satu gol.


Reaksi anda:

Tagged:

2 comments:

  1. Tak silap aku dah 2 season sebelum ni Encik Arsene kita usha dia.
    Maybe dia tak nak rushing.
    anyway aku rasa dia dah patut stop beli hot prospect.
    Kita dah berlambak budak muda yang bagus.
    So nak bersaing utk silverware we need something more quality player yang ada pengalaman. Bukan macam squilaci.

    ReplyDelete
  2. tau2 je la team kita ni team bajet.. mana mau keluar duit beli player mahal2.. muda=mentah=murah

    ReplyDelete