Thursday, December 8, 2011

Pagi tadi banyak budak-budak Manchester yang hilang arah. Begitu jugak dengan Samir Nasri. Selepas perlawanan menentang Bayern Munich, beliau membuat panggilan telefon kepada Arsene Wenger. Apa soalan beliau tidak dapat dikenal pasti namun ini adalah jawapan Wenger..

Sila scroll sampai bawah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

HAHAHAHAHAHA.....
Reaksi anda:

Tagged:

14 comments:

  1. Arsenal forever.....neatly said, hahahaha

    ReplyDelete
  2. nananana.. sian nasri, nasri, sian nasriii...

    ReplyDelete
  3. ko tak payah menganjing la dah 7 tahun tak dpt cup ape cite.

    ReplyDelete
  4. nak kena menang cup dulu ke baru leh menganjing? lol

    kalau xleh nk menganjing/xtahan jgn sokong team bola, sokong la team renang berima ke, bola jaring ke, etc2..

    ReplyDelete
  5. X la aku ckp nk mganjing kene menang cup.Cermin team lu dulu.LU menganjing lU kene tembak balik..dah kene belasah 8-2 dengan MU,buat malu je..arsenal kelab besar boleh kne sampai 8 bijik.Teruk gile.trofi pun tak dpt lagi mau bising.

    ReplyDelete
  6. Pedulik ape.. nganjing menganjing ni pekara biasa kalau jadi fans bola. Tak kira la team ko power ke, tak power ke, sape main bangang mesti kena menganjing..

    kena blasah 8-2, x menang piala.. arsenal dah kena menganjing.. so what? benda dah lepas..

    skarang machester united/city x layak.. pakat2 la menganjing diorang plak..

    Skarang aku x tau ko fans mana. Kalau ko fans MU & panas bontot, sila klik X.

    Kalau ko fans Arsenal, tp malu ngan team sendiri & kena belasah 8-2 tu ko ingat sampai mati, baik ko tukar team je. Gi sokong Madrid. Eh silap, nnt kalah ngan Barca ko malu.. gi sokong Barca, abis citer.

    -proud to be a gooner-

    ReplyDelete
  7. kah kah kah..

    kan da kena..aku rasa anon tu fans takde telur..tela pakai anon je kan...

    ReplyDelete
  8. *yela

    (yela pakai anon je kan...

    ReplyDelete
  9. sorry la kalau kata2 aku berupa menganjing nasri

    aku cuma kesian kat Nasri, dari elok stay kat Arsenal, boleh main 1st team dan Champion League.. tetiba berubah hati dan berpindah kelab.

    tapi apa boleh buat.. itu hak dia kan

    nananana...

    ReplyDelete
  10. ni aku kene kan balik,lu la patut tukar team.dah tahu team tu tak kuat lagi mau sokong.Ape sokong team arsenal.kene belasah,trofi pun dah lapok.layak UCL kalah mati belum tentu Juara.tunggu akhir season mcm mne.

    ReplyDelete
  11. Hahaha.. aku punya pasal la nak sokong team mana pn. Abis tu takkan semua org nk sokong MU, Barca etc2 je.. Team2 lain tak payah ada penyokong?

    Ko sokong team sbb team tu kuat je ke? Bile team tu dah tak kuat kena sokong team lain la pulak. Glory hunter a.k.a lalang btol fans mcm ko ni.

    Lg satu tahun ni bukan last dorng main bola.. boleh je team mana2 pn nak menang trofi. apa ko igt dari dulu smpai skarang MU or Barca je yg menang trofi ke ape? ada banyak lagi season la bhai.

    Aku argue ngan ko pn xde faedah sbb dari gaya ko komen, nampak sgt glory hunter nya.. bkn fans bola yg btol2 passion dgn team yg disokongnya..

    ReplyDelete
  12. Ade ke aku ckp,bile team tu dah x kuat sokong team lain..bodo la ko ni.
    kena la ade pendirian.lagi satu org yg bangang je minat team mcm arsenal ni.team loser setiap tahun.x ada ape2 perubahan.

    ReplyDelete
  13. hahaha.. pulak dah.. bangang ke ape ko ni? tau plak kena ada pendirian.

    ni statement ko --->"dah tahu team tu tak kuat lagi mau sokong"
    kalau aku sokong arsenal dari tahun 95 takkan skang aku nk tukar team plak. btol tak bahlol?

    mmg dasar bdk hingusan baru nk up ko nih.. statement mcm bdk x abis skolah lg.. cakap merapu mcm celaka je..

    lg satu ko datang sini buat ape? sah2 blog arsenal. kalau ko panas bontot, sila pegi mampos. xde sape nk kisah pn lahanat..

    ReplyDelete
  14. xde masalah law ko nak kritik ..tp stkt nak maki hamun baik lu belah brader..ini page arsenal der..fan arsenal..xpyah nk cite pasal MUnyet, manSHIT, chelSHIT...hahaha...ape lancau..kalah ngan BASELONA..

    ReplyDelete