Saturday, September 18, 2010

Salah satu video mesti tonton oleh setiap fans Arsenal. Ianya mengimbas kembali jasa ketua pasukan kita, Cesc Fabregas kepada kelab yang kita semua cintai ini. Oklah, sebelum aku buat lagi ayat yang tak bleh blah, baik korang layan video menarik kat bawah ni. Kredit kepada bino kerana berkongsi link.



p/s: muzik background video ni buat aku rasa syahdu.

Reaksi anda:

Tagged:

11 comments:

  1. I can' t but agree.I always wanted to write in my site something like that but I guess you' r faster.

    ReplyDelete
  2. soundtrack video tu buat aku meleleh i idung..kene ngan cesc.. tahniah kpd makhluk yg create video tu..tima kasih kpd bino yg introduce video ni..

    ReplyDelete
  3. cehhh..
    guna lagu Time,soundtrack movie inception..

    ReplyDelete
  4. eh ye ke..aku x lyn sgt movie jd x brp nk tahu..x kisah lah janji soundtracknya best..

    ReplyDelete
  5. inception ni movie feveret aku tu yg aku tau tu...
    hehehe..

    ReplyDelete
  6. ooo..best sgt ke..mcm nk kene cari je movienya..aku x tgk sgt movie tp kalu kena ngan selera ssh nk tinggal..

    ReplyDelete
  7. http://www.4shared.com/audio/YzNRh428/12-hans_zimmer-time.htm

    ni link download soundtrack inception tu..
    tajuk lagu ni time..

    ReplyDelete
  8. wah TT, promote lebih nampak.. hahaha
    tapi inception mmg terbaek!

    ReplyDelete
  9. ok2..layan..tq TT, ko mmg hensem mcm bro gen2 tuh..hehe..

    ReplyDelete
  10. wah, nak kaitkan ngan aku plak.. haha

    ReplyDelete