Saturday, July 24, 2010

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Dengan ini aku merasmikan pembukaan Blog Arsenal Nombor Empat pada jam 3.02PM tanggal 24 Julai 2010.

Aku sebenarnya dah lama nak tulis blog pasal Arsenal ni, cuma masa tak mengizinkan. Dari satu musim ke satu musim atas sebab-sebab yang tak dapat nak dielakkan. Diharap kali ini aku dapat menulis dengan penuh konsisten.

So basically aku akan tulis pasal Arsenal, komen dengan permainan, transfer rumours dan lain-lain. Aku baru belajar tulis blog, jadi kalau ada kesalahan atau cadangan silalah inform.

Ok lah, tak nak cerita panjang. Let my blogging journey begin!


Reaksi anda:

3 comments:

  1. nice blog bro..
    kalo sudi, jemput la join keluarga Arsenal Malaysia melalui forum AMG..
    arsenalfc.com.my

    kita jumpa di sana.. ;)

    ReplyDelete
  2. Thanks!

    akan register dekat forum sedikit masa lagi.

    ReplyDelete