Thursday, February 17, 2011

'Stuff of Legend'
Bukan main bersemangat lagi 'Arsenal Number 1' ni bila Arshavin sumbat gol kedua. Tapi memang patut pun reaksi Szczesny macam tu setelah beraksi dengan cemerlang tanpa gentar pada penampilan pertama Liga Juara-juara Eropah. Dah macam tengah layan head banging lagu rock je. Haha. Ulasan perlawanan akan menyusul kemudian.

Kredit kepada @nenafabregas

Reaksi anda:

5 comments:

  1. btl kan.. 1st penampilan kat champion dah jpe barca... xnpk gugup lngsng... perlu diingat syazwani( ak rse ak lbh okey pgl dia ng nama ni sbb lbh kurg jer kan) umo muda lg... so mmg power bdk junior ak ni...

    ReplyDelete
  2. junior kita nie power...1st match epl pon jumpa mu..haha...xpe3...gawang arsenal mmg aku rasa selamat je kalau dia keeper...korg tgk la attack barca lg3 pas ketinggalan..mcm mne dia save..

    ReplyDelete
  3. mcm bersenggama dengan padang rumput jer..
    hahahaha..
    btw,arsenal terbaekkkkkk!

    ReplyDelete
  4. Dulu selalu ingatkan Arsenal dapat penjaga gol macam Petr Cech, termakbul gak akhirnya.

    ReplyDelete
  5. hahaha siot TT.. gile syok dia bantai padang.. haha

    ReplyDelete