Sunday, October 17, 2010

Sungguh cepat masa berlalu sampaikan aku tak sedar dah 100 post aku buat sejak dari post yang pertama pada 24 Julai yang lalu. Disini aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada korang fans Arsenal yang sudi membaca hasil tulisan aku baik yang dikarang sendiri mahupun diterjemahkan dari berita asal.

Buruk betul lukisan budak nih
Aku juga ingin mengucapkan terima kasih secara peribadi kepada:
  • Atikah kerana letakkan blog ni dalam list beliau. Banyak pembaca blog ni datang dari pembaca blog Atikah.
  • awegooner dan terpekikterlolong yang banyak menulis komen.
  • bino, wansyah, silantra, x-arsenal, gooners, e'zani, Ejat, Arsenal Putrajaya dan ramai lagi yang selalu menyemak meriahkan shoutbox.
  • DS@pencintaarsenalfc kerana selalu backup aku bila budak-budak bengang aku tak update blog.. haha
  • Budak-budak forum AMG
  • Arsenal Malaysia, Ubi Badok, Paria Perawan, fiscgunners, Saed Ramadhan dan sesiapa sahaja yang link kan blog ni.
  • Fans Arsenal yang 'Like' page Blog Arsenal Nombor Empat kat Facebook.
Insyallah aku akan sentiasa mengemaskini blog ini dengan lebih aktif lagi mulai hari ni dan hari-hari seterusnya. Kalau lagi ramai yang kasi respon lagi bersemangat lah aku menulis. Tapi kalau miss kadang-kadang tu paham-paham je lah yang aku sibuk dengan tugasan harian ataupun atas sebab-sebab yang tak dapat nak dielakkan.

Kepada sesiapa yang selalu main Facebook tu aku cadangkan 'Like' page blog ni sebab notification akan keluar secara automatik kat wall korang sebaik aku post update kat blog. Walaubagaimanapun terpulang pada koranglah, aku tak paksa pun.

Aku juga mengalu-alukan sebarang komen dan cadangan untuk memperbaiki sebarang kecacatan blog ni.

*mintak maaf kalau aku terlupa nak ucapkan terima kasih kepada yang terlibat bagi sokongan kat blog ni.
*post match game lawan Birmingham aku buat esok. Kasi aku tengok highlights dulu.

Reaksi anda:

4 comments:

  1. yeahh brader!!
    wa baru jer follow blog lu sebenarnya..
    semenjak lu join AMG..
    hahah..
    keep it up!!

    ReplyDelete
  2. teruskan usaha.. kalau ada entri baru sure aku baca punya.. dont worry..

    ReplyDelete
  3. hoho.. thanks atas sokongan semua..

    ReplyDelete