Wednesday, April 13, 2011

Satu lagi gambar kemungkinan jersi utama Arsenal untuk musim depan keluar di internet. Gambar ini sebenarnya aku dapat dalam bulan lepas lagi tapi disebabkan sibuk sangat, banyak benda yang tak sempat aku nak post kat sini. Seperti yang dah aku ceritakan sebelum ini, mungkin akan terdapat kelainan pada logo Arsenal dimana terdapat lingkaran bunga bersempena ulang tahun ke-125 penubuhan kelab. Sekali lagi aku tegaskan ini hanyalah khabar angin dan kesahihannya tidak dapat dipastikan.


Untuk melihat versi yang pertama sekali keluar di internet, sila klik sini.

Reaksi anda:

Tagged:

3 comments:

  1. ak xharap pon jersi keluaran nike utk arsenal ni nk byk design mcm bju keluaran adidas...slalu nike mmg simple jer...dan ak harap merah pth stil jd wrna utama... pe2 pon ak tertarik dgn logo annvsry arsenal 2...

    ReplyDelete
  2. err..aku da ada jersi nie..dah dua bulan aku pakai...ngeh3...

    ReplyDelete
  3. lambang padi ke kt badge arsenal tu..heheh

    Malaysia Terjatuh!!!

    ReplyDelete